Uitzending
Kassa 3 - 22-5-2007

22-5-2007

Kassa 3

1731 x bekeken | 0 reacties
6
Volgens de statistieken hebben 2500 mensen tot 23 jaar ernstige financiŽle problemen. Dhr. Jaarsma, directeur van de nvvk (Volkskredietbank) zegt dat dat nog maar het topje van de ijsberg is. Hij merkt in de praktijk dat ouders vaak de problemen van hun kinderen oplossen. Jaarsma wil dat de regering bepaalt dat mensen onder de 23 niet meer mogen lenen.

Een team van vijf webcamgirls en de jury, bestaande uit Jacques d'Ancona en Bulletje, bepalen wie de beste webcamgirl wordt. Een team van computerdeskundigen zoekt ondertussen uit wat de beste webcam is onder de dertig euro.

Jeanine werkt voor het zorgbureau in Amersfoort. Omdat er problemen zijn met de subsidie, heeft zij al vier maanden geen salaris gehad, maar hebben haar bazen ook zonder geld gezeten al die tijd? Sulay onderzoekt de zaak en gaat erwtensoep en dekens uitdelen bij het zorgbureau.

Is het mogelijk om in gewone winkels en fastfoodketens af te dingen als of je op de markt in Spanje staat? Elisabeth en Jalal ontdekken dat dat inderdaad kan en bepalen in een wedstrijd wie het beste kan afdingen. De resultaten zijn opmerkelijk. Er zit toch veel ruimte in de prijs die iedereen braaf betaalt. Zij krijgen afdingtips van Felix Meurders.

Presentatie: Jala Bouzamour, Max van Gorkum, Elisabeth van Nimwegen, Sulay Reval en Lex Uiting.

Deze uitzending van het programma Kassa 3 is uitgezonden op dinsdag 22 mei door de VARA. Te gast waren Felix Meurders en Jacques d'Ancona. De presentatie was in handen van Sulay Reval, Elisabeth van Nimwegen, Lex Uiting en Max van Gorkum.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee