Uitzending
Jinek - 24-6-2015

24-6-2015

Jinek

2048 x bekeken | 0 reacties
7
Jesse Klaver
Vandaag debatteerde de Tweede Kamer over de belastingherziening en de omstreden BTW-verhoging. Belangrijke rol in het debat was weggelegd voor de jonge fracievoorzitter van GroenLinks: Jesse Klaver. Met hem blikken we terug op het debat en bespreken we zijn ambities.

Mart Smeets
Geen Avondetappe dit jaar, maar morgen geeft Mart Smeets wel een prachtig college op tv (DWDD Summerschool) over de vier grote Amerikaanse sporten waar hij zo van houdt: American football, hockey, basketbal en honkbal.

Filemon Wesselink
Voor het programma Spuiten & Slikken probeerde Filemon jarenlang de meest uiteenlopende drugs uit. Deze ervaringen bundelde hij in een informatief drugsboek (Drugs voor junkies en dummies) vol tips en tricks waarmee hij de Nederlandse jongeren Ún hun ouders wil vertellen hoe je op een verantwoorde manier drugs kan gebruiken.

Henny Vrienten & Lori Lieberman
Henny Vrienten zingt vanavond samen met de Amerikaanse zangeres Lori Lieberman, die de wereldhit Killing me Softly schreef.

Mark van Eeuwen
Mark van Eeuwen speelde jarenlang in Goede Tijden Slechte Tijden, maar staat nu opeens in een topcast naast Anthony Hopkins en Sam Worthington in de film Kidnapping Freddy Heineken.

In deze uitzending van Jinek waren Henny Vrienten, Mark van Eeuwen, Mart Smeets, Filemon Wesselink en Jesse Klaver te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op woensdag 24 juni door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie