Uitzending
Jinek - 20-7-2018

20-7-2018

Jinek

2404 x bekeken | 0 reacties
8
Goud voor Dineke Minten op het WK paalsport in Spanje
Dineke Minten pakte afgelopen weekend goud op het WK paalsport in Spanje. Haar hele leven draait om paaldansen, een serieuze sport, en geen erotische dansact in een groezelige nachtclub

Alexander Pechtold reageert op de omstreden uitspraken van minister Stef Blok
Het Caribisch deel van Nederland ligt er nog altijd gehavend bij. Sint-Maarten kampt met de naweeŽn van orkaan Irma en op Sint Eustatius probeert een regeringscommissaris het bestuur namens Nederland op orde brengen. D66-leider Alexander Pechtold bezocht de eilanden en CuraÁao en is net terug. Hij vraagt meer aandacht voor de situatie op de eilanden en zag de impact van de uitspraken van minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok over de multiculturele samenleving.

Martijn Koning en Geert Dales over de Amsterdamse Noord/Zuidlijn die eindelijk geopend wordt
Ruim een halve eeuw na de eerste plannen en zestien jaar na het officiŽle besluit, wordt de Noord/Zuidlijn in Amsterdam op 22 juli eindelijk officieel geopend. Maar dat had heel wat voeten in de aarde: De lijn is omstreden vanwege de oeverloze vertragingen bij de aanleg, grote financiŽle tegenvallers, zware verzakkingen en veel boze omwonenden. Aan het woord komen oud-wethouder Geert Dales, die ging over de aanbesteding en groot voorstander was van de aanleg. En cabaretier Martijn Koning, die de lijn morgen met een paar goede grappen mag openen.

De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek werd uitgezonden op vrijdag 20 juli door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie