Uitzending
Jinek - Bill Clinton, Janine Abbring, Barbara Baarsma, Joost Vullings ea

Bill Clinton, Janine Abbring, Barbara Baarsma, Joost Vullings ea

Jinek

27-7-2018

| 3224 x bekeken | 0 reacties
6
Joost Vullings over de laatste loodjes van de Tour de France
Maakt wielrenner Tom Dumoulin nog kans op de winst in de Tour de France? En kan Steven Kruijswijk misschien nog voor een daverende verrassing zorgen?

Hoe komen we uit de gekte op de woningmarkt?
Stijgende huizenprijzen, een aanbod dat in twintig jaar niet zó klein is geweest en veel te weinig nieuwbouw. Om over de positie van de huurder nog maar te zwijgen. De woningmarkt, vooral in stedelijke gebieden, staat op zijn kop en daarmee behoorlijk op slot. Vooral starters zijn daar de dupe van. Het aantal jongeren dat een huis koopt neemt enorm af. Waar staan we nu als het gaat om de woningmarkt en wat moet er gebeuren om de problemen op te lossen? We bespreken het met econoom en directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank Barbara Baarsma én twee jonge woningzoekenden.

Janine Abbring vertelt over haar tweede seizoen Zomergasten
Na 30 seizoenen is het programma ‘Zomergasten’ wel een instituut te noemen. Drie uur lang vertellen spraakmakende gasten over hun favoriete televisieavond. Presentator Janine Abbring kreeg vorig jaar lovende kritieken en als kreeg zelfs een Sonja Barend Award voor het interview met Eberhard van der Laan. Dit jaar mag ze het weer aan de slag. Janine vertelt hoe ze zich voorbereidt, over de valkuilen van het programma en welke gast bij haar nu al de meeste spanning oproept. Zondag 29 juli is de eerste uitzending met Romana Vrede. En voor het eerst in de geschiedenis van Zomergasten kun je het programma via een podcast ook terugluisteren.

In deze uitzending van Jinek waren Barbara Baarsma, Janine Abbring en Joost Vullings te gast. De presentatie was in handen van Eva Jinek. Deze uitzending van het programma Jinek met de titel Bill Clinton, Janine Abbring, Barbara Baarsma, Joost Vullings ea werd uitgezonden op vrijdag 27 juli door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie