Uitzending
Ik begin voor mezelf - Marjo

Marjo

Ik begin voor mezelf

21-6-2009

| 1477 x bekeken | 0 reacties
6
Marjo heeft al diverse malen andere mensen geholpen met het opzetten van hotels en andere horecagelegenheden, maar nu vond ze het tijd om haar eigen hotel op te zetten. Haar man Arvid (40) behoudt zijn baan als facilitair manager, maar zal haar helpen en bijstaan daar waar nodig is.

Marjo en haar partner Arvid verkochten hun huis en vonden een prachtige plek in Teuge bij Apeldoorn. Daar wordt momenteel hard gebouwd aan een hotel en een woonhuis. Het moet een luxe ontbijthotel worden, waarbij je je in elke kamer in een ander werelddeel waant.
Er zal hard gewerkt moeten worden om de totale investering eruit te halen. Marjo kan zichzelf de eerste jaren geen salaris veroorloven, dus Arvid moet zorgen voor voldoende brood op de plank.

Het was een moelijke start voor Marjo. Door een bezwaarprocedure kon er pas in november begonnen worden met bouwen, veel later dan gepland. Maar binnenkort is het dan eindelijk zover. De Slaapfabriek opent haar deuren! Maar is het ondernemerschap wel echt zo leuk als Marjo van tevoren gedacht had?

Deze uitzending van het programma Ik begin voor mezelf met de titel Marjo is uitgezonden op zondag 21 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie