Uitzending
Ik begin voor mezelf - Uitwaaien met Vijf Beaufort

Uitwaaien met Vijf Beaufort

Ik begin voor mezelf

1-7-2009

| 1304 x bekeken | 1 reacties
6
Gerrit heeft al meerdere bedrijven op zijn naam staan, maar voor het eerst gaat hij nu samen met zijn vrouw Nicole de onderneming aan. Samen gaan ze zeilevents en teamtrainingen organiseren op hun boot de 'Vijf Beaufort'.

Het unieke schip van Gerrit en Nicole biedt een inspirerende omgeving om op een andere manier met elkaar in contact te komen. Inmiddels zijn ze een jaar bezig en is de recessie voelbaar. Toch zijn Gerrit en Nicole er zeker van dat ze zich hier doorheen slaan. Hun doel is de boekingen elk jaar te verdubbelen. Het eerste jaar hadden ze geraamd op tien vaarten, deze zomer hopen ze de twintig te bereiken.

Het wordt aanpoten voor Gerrit en Nicole. De aandacht verdelen tussen gezin en werk midden in de financiele crisis blijkt moeilijk. Maar ze zijn er van overtuigd dat hun bedrijf een succes gaat worden. Ze hebben zich als doel gesteld om binnen vijf jaar een winstgevend bedrijf te zijn. Zal het ze lukken?

Deze uitzending van het programma Ik begin voor mezelf met de titel Uitwaaien met Vijf Beaufort is uitgezonden op woensdag 1 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie