Uitzending
Humberto - Aflevering 53

Aflevering 53

Humberto

18-8-2021

| 1307 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Hilariteit aan tafel om nieuwe programma André en Janny
In een nieuw seizoen van 'Denkend aan Holland' gaan André van Duin en Janny van der Heijden weer samen het water op. André stuurt en Janny vertelt over de omgeving en zet te sterke koffie, waar André over klaagt. Al keuvelend laten de twee weer zien hoe mooi Nederland is. André en Janny waren te gast.

Antoon scoort grote hit met 'Hyperventilatie'
De rapcarrière van Antoon gaat door het dak. Twee jaar geleden zat hij met zijn vrienden in een hok met bier en beats rapmuziek te maken, inmiddels is zijn grootste hit Hyperventilatie meer dan 14 miljoen keer gestreamd. Aan de zijlijn van dit succes staat zijn coach, de man die het allemaal al eens heeft gezien. Big2, Twan, die als onderdeel van de Opposites jarenlang de hitlijsten domineerde.

Droom Ingairo komt uit: stage bij Real Madrid!
Het is de droom van bijna elke 11-jarige jongen in Nederland: voetballen bij het grote Real Madrid. Voor Ingairo uit Groningen komt die droom binnenkort uit, want hij mag stage lopen bij één van de grootste voetbalclubs ter wereld.

Gaan PvdA en GroenLinks fuseren?
Het is nu ruim 5 maanden na de verkiezingen en nog steeds is er geen enkel zicht op een nieuw kabinet. Om de impasse te doorbreken nodigde informateur Hamer vandaag onder anderen de ChristenUnie uit. Krijgt ze die partij weer terug aan de onderhandelingstafel? Wouter de Winther en Gijs Rademaker schoven aan.

'Mensen worden gestenigd, mishandeld, opgehangen en doodgeschoten'
Langzaam maar zeker komt de evacuatie van Nederlandse en Afghaanse werknemers vanuit Kabul op gang. Straks rond 23:00u landen 35 Nederlanders met een vliegtuig van defensie op Schiphol. Het lukt echter niet iedereen om weg te komen uit het gebied dat in handen is gevallen van de Taliban. Advocaat Michael Ruperti maakt zich nog grote zorgen. Hij staat bijna tachtig mensen uit Afghanistan bij.

In deze uitzending van Humberto waren André van Duin, Gijs Rademaker, Janny van der Heijden en Wouter de Winther te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 53 werd uitgezonden op woensdag 18 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Humberto - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten