Uitzending
Humberto - Aflevering 50

Aflevering 50

Humberto

13-8-2021

| 993 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Trijntje imponeert met De Zee
Ze opende er de ArenA mee, zo'n 25 jaar geleden. Nu, al die jaren later, treedt Trijntje tijdens deze speciale Humberto nog een keer op met het nummer De Zee.

Een bijzondere ervaring met Michael Jackson!
William Rutten heeft van ongeveer iedere show in de ArenA foto's gemaakt, zo ook van die van Michael Jackson. Opeens kwam hij wel heel erg dicht bij de wereldbekende artiest...

'Het geluid was vreselijk'
Niet alleen de grasmat was niet al te best, ook het geluid in de ArenA liet in de begintijd te wensen over. En dat heeft Trijntje en René behoorlijk wat zweet opgeleverd.

Niet Mariah Carey, maar Trijntje opende de ArenA: 'Net doorgebroken'
Tijdens de opening van de Amsterdam ArenA - precies 25 jaar geleden - maakte Trijntje Oosterhuis furore met het nummer De Zee. Maar de zangeres stond destijds niet bovenaan het lijstje.

OMT-lid Karoly Illy: 'Nog niet gesproken over vaccinatieplicht'
Het einde van de coronamaatregelen lijkt eindelijk in zicht. Als de situatie het toelaat, wil het kabinet op 20 september de 1,5-meterregel loslaten, en op 1 november zou het normale leven weer helemaal moeten beginnen.

'Collega's vinden het stoer dat ik het zo oppak'
Lars ten Caat uit het Overijsselse dorp Glanerbrug mocht niet met gelakte nagels achter de kassa bij de Jumbo, omdat het dorp volgens zijn werkgever 'daar nog niet klaar voor is'.

In deze uitzending van Humberto waren Trijntje Oosterhuis en William Rutten te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 50 werd uitgezonden op vrijdag 13 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Humberto - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto is een latenight talkshow van RTL4. Humberto Tan presenteert deze late avond talkshow en is ook de naamgever van de show. Humberto zit vol actualiteit, sport, entertainment, kunst en cultuur. Humberto zorgt…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten