Uitzending
Humberto - Aflevering 51

Aflevering 51

Humberto

16-8-2021

| 891 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van Humberto onder andere:

Bizarre truc van Hans en Steven Kazn!
Dat Hans en Steven Kazn op elkaar lijken, is hen zelf ook niet ontgaan. Maar dat ze samen optreden, weten veel mensen niet. Samen deden ze een bizarre truc met Humberto, die nog steeds niet begrijpt hoe dit kan!

Steven Kazn ging viral met 'mislukte goochel-trucs'
De hilarische goochel-filmpjes van Steven Kazn in Corona TV waren een welkome afleiding tijdens de lockdown. Filmpjes waarin humor de boventoon voert, maar ook het goocheltalent van Steven is opvallend. En dat heeft hij natuurlijk niet van een vreemde. Dat Steven steeds meer op zijn vader Hans is gaan lijken is hen zelf ook niet ontgaan.

Hij komt eindelijk: de nieuwe James Bond-film!
Het schijnt zomer te zijn, maar de regen komt toch echt regelmatig met bakken uit de hemel. Dus wat doe je dan? Je schenkt een drankje in, je popt je popcorn, zakt onderuit in je luie stoel en je geeft je over aan een spannende internationale blockbuster of een lekkere film van eigen bodem. Doordat de bioscopen maandenlang dicht geweest zijn was een aantal films on hold gezet. Die komen nu allemaal achter elkaar uit, dus het belooft een heet filmnajaar te worden. Filmjournalisten Ren Mioch en Noa Johannes vertellen over de 'must see' bioscoopfilms van nu n de komende weken.

Emotionele Weis probeert vrouw uit Afghanistan halen: 'Ze kan niet naar buiten'
Totale chaos op het vliegveld in de Afghaanse hoofdstad Kabul nu ook dr de Taliban de macht hebben overgenomen. Advocaat Michael Ruperti en VS-correspondent Erik Mouthaan over de gebeurtenissen daar. De Nederlands-Afghaanse student Weis Mateen doet er alles aan om zijn vrouw weg te halen uit Kabul.

'Minderheidscoalitie is reel'
Na een zomerstop van drie weken ging de kabinetsformatie vandaag eindelijk verder. De sfeer was goed bij Mark Rutte en Sigrid Kaag, maar ook na de zomervakantie lijken we nog geen stap dichter bij een antwoord op de vraag: welke andere partijen gaan mee onderhandelen? Aan tafel politiek commentator van RTL Nieuws, Frits Wester.

In deze uitzending van Humberto waren Erik Mouthaan, Frits Wester, Mark Rutte en Ren Mioch te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma Humberto met de titel Aflevering 51 werd uitgezonden op maandag 16 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • Humberto - Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  Humberto Tan vanavond terug met dagelijkse talkshow

  6-6-2021

  Humberto Tan keert terug op zijn vertrouwde plekje op de late avond van RTL4. De afgelopen maanden mocht hij al warmdraaien op de zondagavond, maar vanaf vanavond is hij weer vijf dagen per week te zien met zijn…
  Lees verder
 • Humberto - Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  Humberto Tan maakt comeback op de late avond van RTL4

  10-1-2021

  Humberto Tan keert vanavond weer terug op de late avond van RTL4. 2,5 jaar na het einde van RTL Late Night maakt Humberto zijn comeback met een nieuwe talkshow, die zijn eigen naam draagt. De weekendvariant van Beau en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten