Uitzending
Het elfde uur - Mark Rutte, Jeroen Snel en Janneke Harmsen-de Boer

Mark Rutte, Jeroen Snel en Janneke Harmsen-de Boer

Het elfde uur

22-9-2009

| 1975 x bekeken | 0 reacties
6
VVD-voorman Mark Rutte, presentator Jeroen Snel en schrijfster Janneke Harmsen-de Boer zijn te gast in Het Elfde Uur.

Mark Rutte
Mark Rutte diende vorige week een motie van wantrouwen in tegen het kabinet. Iets wat geen enkele VVD-voorman voor hem ooit gedaan heeft. Waarom deed hij het wel? En als de hele wereld vindt dat je volgend jaar nog niet moet bezuinigen, hoe komt Rutte dan tot het inzicht dat dit wel nodig is?

Janneke Harmsen-de Boer
Janneke Harmsen-de Boer schreef een boek over en aan haar dementerende echtgenoot. Vanaf het moment dat de diagnose Alzheimer werd gesteld tot aan zijn dood in 2007 hield ze een aangrijpend dagboek bij. Daarin hield ze alle gekke, moeilijke, onbegrijpelijke, maar ook leuke momenten bij die zich als gevolg van de ziekte voordeden. Hoe is het om te leven met een echtgenoot die de ziekte van Alzheimer heeft? Wat gebeurt er wanneer Alzheimer zich in je huwelijk nestelt?

Jeroen Snel
Het royaltyprogramma Blauw Bloed viert dit jaar haar vijfde verjaardag. Voor dit jubileum schreef presentator Jeroen Snel een boek over zijn favoriete Royal: Maxima. Waarom fascineert Maxima hem zo? Waarom is zij het geheime wapen van Blauw Bloed? Heeft hij de echte Maxima gevonden achter haar zorgvuldig opgebouwde buitenkant? En waarom noemt hij haar nu al 'Koningin Maxima'?

In deze uitzending van Het elfde uur waren Mark Rutte en Jeroen Snel te gast. De presentatie was in handen van Andries Knevel. Deze uitzending van het programma Het elfde uur met de titel Mark Rutte, Jeroen Snel en Janneke Harmsen-de Boer werd uitgezonden op dinsdag 22 september door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie