Uitzending
Helder - Het elektronisch patientendossier

Het elektronisch patientendossier

Helder

29-3-2011

| 1069 x bekeken | 0 reacties
6
De tweede kamer vergaderde vorige week op welke manier de patiŽnt de regie krijgt over zijn eigen elektronische patiŽntendossier EPD. Al een aantal jaar is men druk bezig met het invoeren van een elektronische patiŽntendossier. Op 29 maart wordt een wet behandelt die het EPD verplicht stelt. Maar wat is een EPD nu eigenlijk en hoe veilig is het?

Verder in Helder: Andre van Duin
Andrť van Duin is de winnaar van de Beeld en Geluid Oeuvre Award 2010. De prijs wordt uitgereikt op 24 januari 2011 tijdens de uitreiking van alle Awards. Vandaag is Hans Visser, Andrť van Duin kenner, in Helder te gast.

Nog meer in Helder: Consumenten tips
Koop geen gestolen fiets! We zijn een fietsland bij uitstek en we kopen er daarom ook nogal wat van. Daarbij kunt u zich onbewust schuldig maken aan heling. Wie met een als gestolen geregistreerde fiets betrapt wordt, staat een fikse boete van tussen de 100 en 400 euro te wachten. Daarbij komt een strafblad en inbeslagname van de fiets.

Lekker bezig! Fietsmuseum
Nederland heeft het grootste aantal fietsen per inwoner ter wereld; een gemiddelde van 2,6 fietsen per inwoner. Iemand die dit aantal enorm overschrijdt, is noeste verzamelaar Otto Beaujon! Behalve fietsen verzamelt hij ook fietsplaatjes. Fietsplaatje? Ja, fietsplaatjes! Johan zoekt hem en zijn museum op!

Deze uitzending van het programma Helder met de titel Het elektronisch patientendossier is uitgezonden op dinsdag 29 maart door NTR. Te gast was Hans Visser. De presentatie was in handen van Renate Wennemars en Pernille La Lau.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!