Uitzending
Hand van God - Steven Pienaar

Steven Pienaar

Hand van God

6-6-2010

| 2373 x bekeken | 0 reacties
8
In RKKs Hand van God worden vijf gelovige topvoetballers geportretteerd op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal bij Nederlandse clubs en zijn zo bekend bij het grote Nederlandse publiek. Presentator Sander de Kramer gaat verder dan de deur van de kleedkamer en het kruisje dat ze slaan. Hij praat met de internationals over de betekenis van geloof en vaderland en blikt uiteraard vooruit op het WK.

Steven Pienaar
De vijfde uitzending van Hand van God gaat over Steven Pienaar van het gastland Zuid-Afrika. De voormalige Ajacied speelt nu al jaren voor Everton in de Premier League. Presentator Sander de Kramer bezoekt de middenvelder in zijn huis in Liverpool en gaat aan de vooravond van het WK in zijn eigen land met hem mee naar zijn geboortegrond in Johannesburg waar hij als kind te midden van de criminaliteit en rondvliegende kogels opgroeide.

Groeide op tussen rondvliegende kogels
Pienaar praat onder meer over de rol van het geloof in zijn gevaarlijke bizarre leven tot nu toe. Ook John Heitinga, zijn teamgenoot bij Everton vertelt in deze uitzending over zijn geloof.

Deze uitzending van het programma Hand van God met de titel Steven Pienaar is uitgezonden op zondag 6 juni door de RKK. Te gast waren John Heitinga en Steven Pienaar. De presentatie was in handen van Sander de Kramer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie