Uitzending
Hand van God - Evander Sno en Sanharib Malki

Evander Sno en Sanharib Malki

Hand van God

17-5-2012

| 1756 x bekeken | 0 reacties
7
Sno
In de tweede uitzending van RKK Hand van God vertelt Evander Sno voor het eerst uitgebreid op televisie over zijn hartstilstand van twee jaar geleden. Tijdens een wedstrijd van jong-Ajax zakte hij in elkaar en is hij meer dan een kwart ier gereanimeerd. Hij is nu weer kerngezond en speelt met een defibrillator in zijn lichaam ieder week de sterren van de hemel bij RKC Waalwijk. Hij is God dankbaar dat hij nog leeft: ‘Het was mijn tijd nog niet’.

Malki
Daarnaast gaat Sander de Kramer naar Brussel waar hij een ontmoeting heeft met Sanharib Malki en zijn ouders. Malki is één van de revelaties van dit seizoen, superspits en de grote publiekslieveling van Roda JC. Hij vertelt Sander over zijn jeugd in België, zijn geboorteland Syrië en het conflict dat zich daar nu afspeelt en ze bezoeken de orthodox-christelijke kerk die zijn ouders gesticht hebben

Deze uitzending van het programma Hand van God met de titel Evander Sno en Sanharib Malki is uitgezonden op donderdag 17 mei door de RKK. Te gast waren Evander Sno en Sanharib Malki. De presentatie was in handen van Sander de Kramer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie