Uitzending
Hand van God - Danko Lazovic

Danko Lazovic

Hand van God

30-5-2010

| 2258 x bekeken | 0 reacties
4
In RKK’s Hand van God worden vijf gelovige topvoetballers geportretteerd op weg naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid Afrika. Ze komen van over de hele wereld maar spelen of speelden allemaal bij Nederlandse clubs en zijn zo bekend bij het grote Nederlandse publiek. Presentator Sander de Kramer gaat verder dan de deur van de kleedkamer en het kruisje dat ze slaan. Hij praat met de internationals over de betekenis van geloof en vaderland en blikt uiteraard vooruit op het WK.

Danko Lazovic
De Servische aanvaller werd dit seizoen door PSV verkocht aan Zenith Sint-Petersburg. Naast zijn carrière als topvoetballer is hij lid van de Servisch-Othodoxe kerk. Presentator Sander de Kramer bezoekt de spits bij zijn familie in Belgrado en in zijn appartement met vrouw en kind in Eindhoven.

De ziekte van zijn moeder bracht hem dichter bij zijn geloof
Lazovic praat over zijn vervelende gedrag op het veld, hoe hij door de ziekte van zijn moeder nog dichter bij het geloof kwam en zijn onvoorwaardelijke liefde voor zijn familie en zijn verscheurde vaderland. Daarnaast een interview met Marko Pantelic, zijn teamgenoot van Servië en speler van Ajax.

Deze uitzending van het programma Hand van God met de titel Danko Lazovic is uitgezonden op zondag 30 mei door de RKK. De presentatie was in handen van Sander de Kramer.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie