Uitzending
GTST - 7-11-2014

7-11-2014

GTST

8942 x bekeken | 0 reacties
6
Na een gesprek met Lorena gaat Maxime overstuur bij Ludo langs. Lorena voelt zich door iedereen verlaten. Aysen probeert Lucas te bereiken en gelooft Vincents verhaal niet. Wiet is gefascineerd als ze ziet hoe ontwapenend Anna kan zijn.

In deze uitzending van GTST onder andere:

Goede Tijden, Slechte Tijden "Aflevering 5015"
Na een gesprek met Lorena gaat Maxime overstuur bij Ludo langs. Lorena voelt zich door iedereen verlaten. Aysen probeert Lucas te bereiken en gelooft Vincents verhaal niet. Wiet is gefascineerd als ze ziet hoe ontwapenend Anna kan zijn.

GTST weeksamenvatting week 45 2014
Wiet leert Anna kennen en schrikt een beetje terug van haar confronterende gedrag. Als Lorena Jef in vertrouwen neemt reageert hij woest en wil niets meer met haar te maken hebben. Aysen verdenkt Ludo van de moord op Veltman. Sjors vertelt Tim dat ze vreemdgegaan is met Bing.

Maxime eist waarheid over Lucas van Ludo
Maxime hoort de waarheid over Lucas via Lorena en is woedend omdat Ludo dit voor haar verzwijgt. Ze gaat naar hem toe en confronteert hem met wat ze gehoord heeft.

Aysen hoort Noud en Vincent uit over Lucas
Aysen baalt ervan dat ze niet meer los krijgt van Janine en Ludo over Lucas' situatie. Ze probeert daarom Noud en Vincent uit te horen.

Ludo krijgt eis van ontvoerder te horen
Aysen kan Ludo niet langer vasthouden op het bureau; hij mag naar huis. Thuis wordt Ludo gebeld door de ontvoerder. Als hij Lucas terug wil zien, moet hij de moord op Veltman bekennen...

"Ga je nou weg uit angst voor Ludo?"
Jef is boos op Lorena vanwege al haar leugens. Hij vindt het wel dapper dat ze Maxime nu de waarheid heeft verteld. Hij gaat langs bij Lorena om haar dit te laten weten, maar hier ziet hij dat ze haar spullen aan het pakken is...

"Ben ik niet leuk genoeg?"
Wiet is compleet uit het veld geslagen als ze 'out of the blue' wordt gekust door Anna.

GTST shortie 7 november 2014
Wiet is uit het veld geslagen door Anna's actie maar laat zich niet kennen. Lorena neemt, tot grote schrik van Jef, een besluit. Ludo krijgt telefonisch een pittige bedreiging voor zijn kiezen.

Hierin werd geacteerd door Erik de Vogel, Caroline De Bruijn, Inge Schrama, Marly van der Velden, Peter Post (acteur), Bartho Braat, Gigi Ravelli, Marjolein Keuning, Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Jette van der Meij, Beau Schneider, Cynthia Abma, Joep Sertons, Louis Talpe, Everon Jackson Hooi, Pip Pellens, Robin Martens, Guido Spek, Toprak Yalçiner en Dilan Yurdakul. Deze uitzending van het programma GTST werd uitgezonden op vrijdag 7 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee