Uitzending
GTST - 12-11-2014

12-11-2014

GTST

7110 x bekeken | 0 reacties
4
Maxime hoort dat Aysen onderzoek doet naar Lucas en komt in actie. Ze vraagt Vincent om hulp. Ook Noud maakt zich zorgen om Lucas. Bing brengt Sjors aan het twijfelen over haar gevoelens.

In deze uitzending van GTST onder andere:

Aysen gelooft Vincent niet
Aysen vindt het maar vreemd dat Lucas spoorloos verdwenen lijkt en vraagt aan Noud of hij er ook zo over denkt. Vincent vangt het gesprek op en reageert heel laconiek op Aysens verdenkingen.

Bing en Sjors hebben een gezellige dag samen
Sjors wil uitzoeken wat ze nog voor Bing voelt en hoeveel ze nog hem voelt. Bing heeft een gezellig voorstel.

Maxime neemt het heft in eigen hand
Maxime wil niet machteloos toe blijven kijken en ze is bang dat Aysens bemoeienis gevaarlijk is voor Lucas. Ze bedenkt een plan en krijgt hulp uit een onverwachte hoek.

GTST shortie 12 november 2014
Sjors doet er alles aan om Bing op afstand te houden. Maxime gaat heel ver in haar zoektocht naar Lucas en probeert Vincent erbij te betrekken.

Goede Tijden, Slechte Tijden "Aflevering 5018"
Maxime hoort dat Aysen onderzoek doet naar Lucas en komt in actie. Ze vraagt Vincent om hulp. Ook Noud maakt zich zorgen om Lucas. Bing brengt Sjors aan het twijfelen over haar gevoelens.

Hierin werd geacteerd door Erik de Vogel, Caroline De Bruijn, Inge Schrama, Marly van der Velden, Peter Post (acteur), Bartho Braat, Gigi Ravelli, Marjolein Keuning, Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Jette van der Meij, Beau Schneider, Cynthia Abma, Joep Sertons, Louis Talpe, Everon Jackson Hooi, Pip Pellens, Robin Martens, Guido Spek, Toprak Yalçiner en Dilan Yurdakul. Deze uitzending van het programma GTST werd uitgezonden op woensdag 12 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee