Uitzending
GTST - 14-11-2014

14-11-2014

GTST

8410 x bekeken | 0 reacties
5
Ook al heeft Ludo last van zijn hersenschudding, toch wil hij zelf de ontvoerder aanpakken. Vincent krijgt hier lucht van en gaat op onderzoek uit. Anton spaart Anna niet als haar aanwezigheid hem tegenstaat.

In deze uitzending van GTST onder andere:

GTST weeksamenvatting week 46 2014
Lorena vindt dat ze er zo'n puinhoop van gemaakt heeft dat ze Meerdijk verlaat. Ludo lijkt de controle over de ontvoering te verliezen, maar Lorena heeft bewijsmateriaal geleverd waardoor Leon de ontvoerder op het spoor komt. Anna bouwt een feestje in huize Bouwhuis en wordt door Anton het huis uit gezet. Tim ziet dat Bing en Sjors elkaar zoenen.

Aysen stelt Janine lastige vragen
Aysen hoort dat Janine en Maxime een mail ontvangen hebben van Lucas. Als ze ernaar vraagt krijgt ze van zowel Janine als Maxime geen antwoord.

Anton niet onder de indruk van Anna's excuses
Anna zet alles op alles om Anton te overtuigen zodat ze bij de familie kan blijven wonen. Sjoerd en Wiet staan haar bij maar of het helpt?

Anna vraagt Bianca te bemiddelen
Anton heeft Anna het huis uitgezet, maar Anna wil helemaal niet weg! Ze smeekt Bianca een goed woordje voor haar te doen.

Wat zijn Lucas' inloggegevens?
Zowel Aysen als Maxime hebben hun redenen om achter Lucas' account- en inloggegevens aan te gaan.

Ludo heeft ontmoeting met opdrachtgever
Vincent gooit bijna roet in het eten als Ludo een ontmoeting heeft met de opdrachtgever. Maar ook de gevolgen van het auto-ongeluk spelen hem parten.

Leon heeft goed nieuws voor Ludo
Leon doet in het huis van de ontvoerder een cruciale ontdekking. Ludo komt direct in actie.

GTST shortie 14 november 2014
Maxime en Janine zijn niet van plan om met Aysen mee te werken. Anna en Sjoerd proberen Anton te overtuigen. Vincent gooit bijna heel Ludo's plan in de war.

Goede Tijden, Slechte Tijden "Aflevering 5020"
Ook al heeft Ludo last van zijn hersenschudding, toch wil hij zelf de ontvoerder aanpakken. Vincent krijgt hier lucht van en gaat op onderzoek uit. Anton spaart Anna niet als haar aanwezigheid hem tegenstaat.

Hierin werd geacteerd door Erik de Vogel, Caroline De Bruijn, Inge Schrama, Marly van der Velden, Peter Post (acteur), Bartho Braat, Marjolein Keuning, Ferry Doedens, Ruud Feltkamp, Jette van der Meij, Beau Schneider, Joep Sertons, Everon Jackson Hooi, Pip Pellens, Robin Martens, Guido Spek en Elvira Out. Deze uitzending van het programma GTST werd uitgezonden op vrijdag 14 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie