Uitzending
Goedemorgen Nederland - 25-2-2009

25-2-2009

Goedemorgen Nederland

1149 x bekeken | 0 reacties
5
Prikpil verplicht voor zwakbegaafden
Leefbaar Rotterdam pleit voor het verplicht stellen van de prikpil voor zwakbegaafden. Drama's als het Maasmeisje en baby Talysa moeten voorkomen worden. Ronald Buijt van Leefbaar Rotterdam wil dit voorstel op de landelijke agenda zetten zodat het probleem landelijk aangepakt kan worden. Advocaat Geert-Jan Knoops legt uit of het plan juridisch haalbaar is.

Het Nieuwsoverzicht - deel 2
Het Nieuwsoverzicht van woensdag 25 februari 2009, gepresenteerd door Raja Felgata.

Omroep voor mensen met beperking
Na Geen Stijl en de Telegraaf wil nu ook Peter Jan Rens, die bekend werd met de Meneer Kaktus-show, een eigen omroep beginnen. Hij wil zich richten op mensen met een beperking. Ad Poppelaars, directeur van de CG-raad - de landelijke koepelorganisatie van ruim 150 gehandicapten- en patiŽntenorganisaties in Nederland - is niet blij met een aparte omroep voor mensen met beperkingen.

De Sterrenschool biedt vijfsterren onderwijs
Geen vaste schoolvakanties meer en de school het hele jaar open. Dat is een van de voorstellen bedacht door een denktank van mensen die werkzaam zijn in het onderwijs. De denktank is in het leven geroepen om te onderzoeken hoe de kwaliteit van het onderwijs verbeterd kan worden. Hun uitkomst: De Sterrenschool. Oftewel, vijfsterren onderwijs. Initiatiefnemer Frank Kalshoven legt het idee uit.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op woensdag 25 februari door de KRO. Te gast waren Peter Jan Rens en Geert-Jan Knoops. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie