Uitzending
Goedemorgen Nederland - 24-2-2009

24-2-2009

Goedemorgen Nederland

1030 x bekeken | 0 reacties
5
Steeds meer soldaten posttraumatische stress
Steeds meer soldaten hebben last van PTSS, het posttraumatisch stress syndroom. Defensie hanteert een percentage van 5%, maar dat is te laag. Zeker en op de vijf veteranen zou last hebben van PTSS, dat zegt voorzitter Jan Kleian van de militaire vakbond ACOM.

RBS huisbankier Nederlandse Staat
Het grootste deel van het betalingsverkeer van de Nederlandse Staat wordt vanaf 1 mei geregeld door de Britse bank, Royal Bank of Scotland. Dat is opmerkelijk, omdat door de kredietcrisis die bank juist in grote problemen is gekomen. Nu is de huisbankier van de Staat nog de Rabobank. Telefonisch contact met Kees Vendrik, financieel woordvoerder van GroenLinks in de Tweede Kamer.

Het Nieuwsoverzicht - deel 2
Het Nieuwsoverzicht van dinsdag 24 februari 2009, gepresenteerd door Raja Felgata

Klink bindt strijd aan met kwakzalvers
Minister Ab Klink van Volksgezondheid wil dat alternatieve genezers harder worden aangepakt. Nu geldt het schaden van de gezondheid nog als overtreding, met hoogstens drie maanden cel. Klink wil er een misdrijf van maken, waarbij straffen kunnen oplopen tot negen jaar gevangenisstraf. Te gast is Cees van der Smagt, van de Vereniging tegen de Kwakzalverij.

Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland is uitgezonden op dinsdag 24 februari door de KRO. Te gast waren Ab Klink en Kees Vendrik. De presentatie was in handen van Raja Felgata.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie