Uitzending
Goedemorgen Nederland - 2-3-2009

2-3-2009

Goedemorgen Nederland

2654 x bekeken | 0 reacties
5
Verdonk heeft reddingsplan voor economie
Het was even stil rond Trots op Nederland. Maar Rita Verdonk lijkt terug. Vandaag presenteert ze bij Goedemorgen Nederland haar plannen voor de economie. MKB-bedrijven moeten weer krediet kunnen krijgen en er moet kritisch gekeken worden naar de hoeveelheid ambtenaren.

Wilders grootste in peiling
Geert Wilders komt in de laatste peiling van Maurice de Hond met 27 zetels naar voren als grootste partij. Wat doet Geert Wilders beter dan Rita Verdonk en de andere partijen? Maurice de Hond verklaart zijn peilingen.

Het Nieuwsoverzicht
Het Nieuwsoverzicht van maandag 2 maart 2009, gepresenteerd door Ruben Dingemans.

Retro-tv is hot
André van Duin trok bijna 2,5 miljoen kijkers dit weekend met zijn 'Dik voor mekaar show'. Een nog groter kijcijfercanon is Frans Bauer. Naar zijn 'Bananasplit' kijken meer dan drie miljoen Nederlanders. En RTL heeft de klassieker 'Zeg een AA' in een nieuw jasje gestoken en verwacht volgend weekend ook flink te scoren. Het lijkt erop dat Retro-tv hot is. Mediadeskundige Antoinnette Scheulderman bespreekt deze trend.

In deze uitzending van Goedemorgen Nederland waren Maurice de Hond, Rita Verdonk en Antoinnette Scheulderman te gast. Bram Rekers deed in deze uitzending verslag voor Goedemorgen Nederland. De presentatie was in handen van Ruben Dingemans. Deze uitzending van het programma Goedemorgen Nederland werd uitgezonden op maandag 2 maart door de KRO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie