Uitzending
EenVandaag - 8-10-2008

8-10-2008

EenVandaag

1094 x bekeken | 0 reacties
6
Onrust bij spaarders IceSave
Bij de circa 50.000-75.000 Nederlandse Icesave-spaarders is grote onrust uitgebroken nadat gisteren bekend werd dat de IJslandse overheid de controle bij onder meer Landsbanki overnam. De onrust werd groter toen de website van Icesave lange tijd onbereikbaar was. Toen de site weer toegankelijk was, kregen mensen een leeg scherm te zien. De spaarders kunnen niet meer bij hun geld.

Uitslag enquête: Filerijder wil andere werktijden
De ANWB heeft 9 oktober uitgeroepen tot Nationale Filevrije dag. De dag moet voorbij gaan zonder files. De ergernis over de dagelijkse files is voor veel mensen zo groot dat ze flexibeler willen werken. Dat blijkt uit een onderzoek van EénVandaag onder ruim 4000 filerijders. De helft van hen zou graag eerder of later naar het werk gaan om de files te vermijden. Maar 34 procent van de filerijders zegt dat hun werkgever daar een stokje voor steekt.

Tweede debat door de ogen van Canton
Terwijl de economische crisis voortwoekert in de VS, vochten de twee presidentskandidaten gisteravond hun tweede debat uit. Barack Obama en John McCain ruzieden over de crisis en Amerika's imago in de wereld. EénVandaag bekeek het debat met twee zwevende kiezers in onze standplaats Canton, Ohio. Deze staat is een van de staten waar McCain en Obama nek aan nek gaan. Wie van de kandidaten heeft Canton vannacht voor zich gewonnen?

Presentatie: Wouter Kurpershoek.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 8 oktober door de AVRO en de TROS. De presentatie was in handen van Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten