Uitzending
EenVandaag - 8-6-2017

8-6-2017

EenVandaag

465 x bekeken | 0 reacties
7
'Franchisenemers dupe van machtsmisbruik'
Albert Heijn, DA, Bakker Bart, Bruna en Hema. Franchisenemers van allerlei ketens stonden de afgelopen jaren lijnrecht tegenover hun moederbedrijf. De ondernemers klagen dat de met hen gesloten contracten niet eerlijk zijn, dat omzetprognoses niet kloppen en ze veel te hoge kosten moeten afdragen aan het hoofdkantoor.

De formatie: Betere onderhandelingspositie voor CDA?
Na de breuk, drie weken geleden, zitten de leiders VVD, CDA, D66 en GroenLinks vandaag opnieuw met elkaar om de tafel, om het praten over een nieuw kabinet. Wat onder leiding van informateur Edith Schippers net lukte, lukt met Herman Tjeenk Willink wellicht wl, is het idee.

Britse verkiezingen: houding EU werkt averechts
Vandaag gaan de Britten naar de stembus. Premier Theresa May riep deze verkiezingen in april uit omdat ze een groter mandaat wilde voor haar aanpak van de Brexit. Intussen is de straatlengte voorsprong die ze had op Labourleider Jeremy Corbyn grotendeels verdampt, maar de houding van de Europese Unie helpt haar wel een handje.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 8 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie