Uitzending
EenVandaag - 14-6-2017

14-6-2017

EenVandaag

461 x bekeken | 0 reacties
4
Mysterie verdwenen Heinekenmiljoenen lijkt opgelost
Het is een van de grootste raadsels uit de misdaadgeschiedenis: wat is er gebeurd met de verdwenen miljoenen losgeld die zijn betaald na de ontvoering van biermagnaat Freddy Heineken in 1983?

Bedenker Turkije-deal: Maak afspraken met Nigeria
Gerald Knaus, de bedenker van de vluchtelingendeal met Turkije, is erg teleurgesteld in het mislukken van de Nederlandse kabinetsformatie. Juist nu zijn grote hervormingen nodig om de migratiestroom in te dammen en nieuwe afspraken te maken met landen van herkomst, zoals Nigeria. "Nederland heeft het meest efficiënte asielsysteem van Europa en dat moet zo snel mogelijk in heel de EU ingevoerd worden."

Gemeente Rotterdam sleept Turkse krant voor de rechter
De gemeenteraad van Rotterdam staat als één man achter zijn raadslid Turan Yazir van het CDA. De christendemocraat is in drie publicaties in de grote Turkse krant Sabah door het slijk gehaald.

Waarom is de zonkracht vandaag zo extreem?
De zonkracht is vandaag 7. Voor Nederland is dat echt veel. Afgelopen zondag was het zelfs 8,7. Dat is een record. Sinds het RIVM begon te meten is nog nooit zo een hoge waarde gemeten.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman en Jojanneke van den Berge. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op woensdag 14 juni door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie