Uitzending
EenVandaag - 7-3-2024

7-3-2024

EenVandaag

314 x bekeken | 0 reacties
7
Update formatie
Over uiterlijk een week moet informateur Kim Putters aan de Tweede Kamer melden of er toekomst is voor samenwerking tussen PVV, VVD, NSC en BBB. Ondertussen ziet politiek commentator Joost Vullings iets dat hij al een tijdje niet heeft gezien: optimisme.

AI is seksistisch
Populaire programma's die gebruikmaken van kunstmatige intelligentie, zoals chatbots of AI-programma's die afbeeldingen maken, kunnen behoorlijk seksistisch zijn. Volgens de AI-programma's zijn vrouwen thuis bij de kinderen en mannen slimme dokters.

Wat leveren onderzeeŽrs ons eigenlijk op?
Net als eerder bij de F35, wil de Tweede Kamer dat de Nederlandse industrie profiteert van het nieuwe grote project: de bouw van vier onderzeeŽrs. Maar het is nog onzeker hoeveel banen en omzet dit oplevert. Toch moet de Kamer binnenkort beslissen.

Omstreden bezoek IsraŽlische president Herzog zondag bij de opening van het Nationaal Holocaustmuseum
De aanwezigheid van de IsraŽlische president Isaac Herzog aankomende zondag bij de opening van het Nationaal Holocaustmuseum zorgt voor onbegrip bij de pro-Palestijnse mensenrechtenorganisaties. "De komst van deze man is onacceptabel."

In deze uitzending van EenVandaag was Joost Vullings te gast. De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 7 maart door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie