Uitzending
EenVandaag - 6-2-2010

6-2-2010

EenVandaag

1035 x bekeken | 0 reacties
5
Boze brief over inperking nevenfuncties
Het bedrijfsleven in Nederland keert zich tegen de inperking van het aantal nevenfuncties in de (semi)-publieke sector. Dat blijkt uit een gezamenlijke brief van onder meer VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel, in het bezit van EénVandaag. In de brief aan de Eerste Kamer stellen zij dat 'het aantal beschikbare, gekwalificeerde commissarissen en toezichthouders over de hele linie, sterk zal afnemen. Ook zal het effect hebben op het aantal beschikbare, gekwalificeerde bestuurders.'

De week van... Wim Kuijken
Wim Kuijken. Wim Kuijken is deze week officieel aan de slag gegaan als de eerste Deltacommissaris van Nederland. Hij gaat de partijen aansturen die betrokken zijn bij het Deltaprogramma, dat ervoor moet zorgen dat ons land wordt behoed voor overstromingen. EenVandaag volgt de voormalige topambtenaar van het ministerie van Verkeer en Waterstaat tijdens zijn eerste werkweek.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op zaterdag 6 februari door de AVRO en de TROS. Te gast was Wim Kuijken.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!