Uitzending
EenVandaag - 4-4-2024

4-4-2024

EenVandaag

389 x bekeken | 0 reacties
6
Het aantal mensen dat online gokt blijft licht stijgen, vooral jongeren zijn kwetsbaar
Al gaat het inperken van illegaal gokken goed, er gaat steeds meer geld naar legaal gokken. Vooral veel jongeren worden gelokt door gokreclames, terwijl die eigenlijk verboden zijn. Feite Hofman was zelf jarenlang verslaafd en begrijpt deze valkuil goed.

Heftige aanvallen op Charkov in Oekra´ne
Afgelopen nacht waren er luchtaanvallen in Charkov, een van de grootste steden in Oekra´ne. 70.000 Russische troepen zouden zich nu vlakbij de stad hebben verzameld. Journalist en oorlogsverslaggever Hans-Jaap Melissen vertelt op locatie over de aanval.

De Tweede Kamer debatteert over grote vervuilende bedrijven
De gezondheid van omwonenden van vervuilende fabrieken wordt onvoldoende beschermd, zegt de Onderzoeksraad voor Veiligheid. Morgen vergadert de Tweede Kamer hierover. Omgevingsdiensten roepen op tot een andere aanpak, waarin voorzorg voorop staat.

Massatoerisme op Canarische Eilanden levert miljarden op, maar Maria woont in zelfgebouwde hut tegenover luxehotel waar ze werkt
Elk jaar zorgen miljoenen toeristen voor een omzet van maar liefst 20 miljard euro op de Canarische Eilanden. Maar dat geld verdwijnt vooral in de zakken van investeerders. Tot ongenoegen van eilandbewoners: "Met 1.300 euro salaris kan ik niks huren."

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos MoggrÚ. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 4 april door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie