Uitzending
EenVandaag - 29-12-2008

29-12-2008

EenVandaag

1775 x bekeken | 0 reacties
6
IsraŽl pakt Gaza keihard aan
Na de bombardementen op Gaza door IsraŽlische gevechtsvliegtuigen dreigen tanks nu het gebied binnen te trekken. IsraŽl heeft het grensgebied rond de Gazastrook maandag verklaard tot gesloten militaire zone. Door de IsraŽlische bombardementen zijn meer dan 310 mensen om het leven gekomen, meldden Palestijnse hulpverleners. Maandag zijn ook niet-militaire doelen gebombardeerd. De Verenigde Naties hebben op de derde dag van de luchtaanvallen minstens 51 burgerdoden geteld. De laatste ontwikkelingen en een gesprek met een Nederlandse hulpverleenster.

Gesprekken bij de open haard
Aan het eind van elk jaar is het tijd voor reflectie. Heeft 2008 ons gebracht waar we op hoopten? Wat verwachten we van 2009? EťnVandaag kijkt terug op het roerige jaar 2008. Niet in de studio in Hilversum, maar bij een sfeervolle open haard op Texel. In het pittoreske dorpje Oosterend, weg van alle hectiek, kijken onze gasten terug op het afgelopen jaar. In deze eerste aflevering: Mark Huizinga, Annemarie Postma en Aleid Wolfsen.

Presentatie: Wouter Kurpershoek.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op maandag 29 december door de AVRO en de TROS. Te gast waren Aleid Wolfsen, Annemarie Postma en Mark Huizinga. De presentatie was in handen van Wouter Kurpershoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie