Uitzending
EenVandaag - 26-2-2010

26-2-2010

EenVandaag

1016 x bekeken | 0 reacties
7
Radicale Imam Fawaz over Geert Wilders
Hij wenste Theo van Gogh enkele weken voor zijn dood een ongeneeslijke ziekte toe en wil graag dat Ayaan Hirsi Ali hersenkanker krijgt en blind wordt. De Syrische Fawaz Jneid is één van de meeste radicale en conservatieve imams van Nederland en is verbonden aan de Haagse salafistische As-Soennah moskee. Vlak voor de gemeenteraadsverkiezingen is zijn mening over Geert Wilders niet minder opvallend. Vanavond een interview.

Hoorn wil zuipjeugd in toom houden
Voor het uitgaan even indrinken in een zuipkeet, thuis of op straat, omdat drank in horeca zo duur is. Veel jongeren doen het en veel gemeenten proberen het aan te pakken. De gemeente Hoorn is al vanaf 2007 bezig om het probleem van indrinken aan te pakken via ouders, scholen en sportkantines. Begin van dit jaar werd het zogenaamd toegangstijdenbesluit ingevoerd. EenVandaag praat live vanuit Hoorn met voor- en tegenstanders van deze regel.

Buiten het Binnenhof met Agnes Kant
Landelijke politieke kopstukken voeren in heel Nederland campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart. Hoe helpen zij hun lokale partijgenoten met het winnen van raadszetels? We volgen we SP-leider Agnes Kant op campagne in Heerlen en Maastricht.

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op vrijdag 26 februari door de AVRO en de TROS. Te gast waren Agnes Kant en Fawaz Jneid.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie