Uitzending
EenVandaag - 2-3-2010

2-3-2010

EenVandaag

878 x bekeken | 0 reacties
5
Economen verdeeld over positie Zalm
De Nederlandse Bank gaf hem een positieve herbeoordeling, de financiele waakhond AFM was kritischer. Gerrit Zalms periode als bestuurder bij de DSB bank werd tegen het licht gehouden na het faillissement van de DSB. Ex-minister Bos had de toezichthouders gevraagd om een onderzoek naar oud-bestuurders die nu nog actief zijn in de financiŽle sector. Een gesprek met economen over de positie van Gerrit Zalm.

SeaShepherd Laurens de Groot in Nederland
Hij noemt het een aanslag op zijn leven. Milieuactivist Laurens de Groot van Sea Shepherd is terug in Nederland. Hij doet voor het eerst uitgebreid zijn verhaal na de lange Antartica-expeditie.

Verstandelijk beperkten stemmen amper
Zo'n 120.000 mensen met een verstandelijke beperking die mogen stemmen hebben geen idee wie ze moeten kiezen. Vaak begrijpen ze de politiek niet goed. Daarom kwamen 23 februari acht Utrechtse raadsleden van de grote politieke partijen naar stichting De Wilg om dertig mensen met een verstandelijke handicap uit te leggen wat de politiek voor hen doet.

Buiten het Binnenhof met CU-kamerleden
Landelijke politieke kopstukken voeren in heel Nederland campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart. Hoe helpen zij hun lokale partijgenoten met het winnen van raadszetels?

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op dinsdag 2 maart door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie