Uitzending
EenVandaag - 23-6-2010

23-6-2010

EenVandaag

891 x bekeken | 0 reacties
5
Waarom is deze formatie zo moeilijk?
De kiezer heeft de Haagse partijen met een lastige klus opgezadeld. Een uitslag waaruit moeilijk een coalitie te vormen is. Moeilijk, maar niet onmogelijk. Dat maken de partijen er nu van, door blokkades te leggen op coalities waar ze niet in willen zitten. Waarom nemen ze hun verantwoordelijkheid niet? Is dit de angst voor de kiezer tijdens de volgende verkiezingen? Of kunnen ze het inhoudelijk echt niet eens worden?

1V United: Trainen met Foppe de Haan
Voorafgaand aan de laatste poulewedstrijd van het Nederlands elftal speelt 1V United haar eigen 'finale' tegen een elftal van de Oranjecamping. Met trainer Foppe de Haan bespreekt het team de strategie van de wedstrijd.

1V United: Het verhaal van Wisaal
Morgen is het grote moment voor EénVandaag United. Dan speelt ons team de grote finale tegen de Nederlandse supporters. Vandaag belichtten we nog één speler van ons divers samengestelde team: Wisaal Abrahams. Ze is moslima maar worstelt met haar achtergrond en haar religie.

Eerste hittegolf in 2010 op komst
Na een druilerig verlopen voorjaar lijkt er deze week dan toch echt een ommekeer te komen. Vanaf maandag schieten de temperaturen in heel Nederland omhoog. Hoe bereidt Nederland zich voor op de komende hittegolf?

Deze uitzending van het programma EenVandaag is uitgezonden op woensdag 23 juni door de AVRO en de TROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie