Uitzending
EenVandaag - 16-10-2015

16-10-2015

EenVandaag

1242 x bekeken | 0 reacties
5
Nieuwe foto's executie IndonesiŽ ontdekt
Weer zijn aangrijpende fotoís opgedoken uit het voormalige Nederlands-IndiŽ waarop onder meer lijken te zien zijn liggend in een greppel. Aangenomen wordt dat ze om het leven zijn gebracht door executie.

Afvoer hemelwater problematisch; stop de verstening
Een buurvrouw die haar gazon maait, de buurman die zín hortensia snoeit. Ze worden steeds zeldzamer. Steeds meer mensen gooien hun gazon en borders de tuin uit en kiezen voor een tegeltuin. Lekker makkelijk in het onderhoud en een stuk goedkoper, zo is de redenering. Maar de enorme toename aan tegels baart wetenschappers en overheden zorgen.

Wetenschap in het theater scoort
Wetenschap trekt meer publiek naar het theater dan menig cabaret- of toneelvoorstelling. Bioloog Freek Vonk houdt op 20 en 21 december vier colleges in de Heineken Music Hall die zijn uitverkocht.

De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op vrijdag 16 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten