Uitzending
EenVandaag - 15-10-2015

15-10-2015

EenVandaag

709 x bekeken | 0 reacties
5
Politiemol Mark M. kwam niet door screening AIVD
De rechercheur uit Weert die wordt verdacht van het doorverkopen van geheime informatie aan criminelen, kon ondanks een negatief advies van de AIVD aan de slag bij de politie.

Syrische psychiater helpt getraumatiseerde asielzoekers
Temidden van alle discussie en rumoer rond de komst van de asielzoekers, krijgen de vluchtelingen steun uit een bijzondere hoek. Hasan is psychiater en oprichter van Psychiaters zonder Grenzen, een organisatie waarmee hij getraumatiseerde vluchtelingen probeert te helpen.

Wat is de optimale werkweek?
Acht uur werken, acht uur vrije tijd, acht uur slaap en twee dagen weekend. In Nederland is dit sinds begin de jaren 60 van de vorige eeuw de standaard werkweek. Maar dat het anders kan bewijzen verschillende bedrijven in Zweden.

Ik neem je mee naar 'Elvis never left the building'
Elvis zou dit jaar 80 jaar zijn geworden. Er wordt beweerd dat uit onderzoek is gebleken dat het DNA afgenomen van het lijk van Elvis Aaron Presley niet correspondeert met dat van The King. Elvis zou ook regelmatig opduiken in de buurt van Graceland.

De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op donderdag 15 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie