Uitzending
EenVandaag - 13-10-2015

13-10-2015

EenVandaag

622 x bekeken | 0 reacties
6
OVV: 'Oekra´ne had luchtruim moeten sluiten'
Ten tijde van de crash met vlucht MH17 was voldoende aanleiding om het luchtruim boven Oekra´ne te sluiten vanwege de gewapende strijd in het oosten van het land, maar Oekra´ne heeft dit nagelaten. Dat zei voorzitter Tjibbe Joustra van de Onderzoeksraad voor de Veiligheid (OVV) tijdens de presentatie van het onderzoek naar de crash van vlucht MH17.

MH17-rapport: wat betekent het voor nabestaandenclaim?
Welke gevolgen heeft het eindrapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid voor de hoogte van de schadevergoeding voor de nabestaanden van de MH17?

Nabestaande: ik verwacht niet veel van rapport
Wim van der Graaff en zijn vrouw Gerda verloren bij de fatale rampvlucht MH17 hun zoon Laurens en zijn vriendin Karlijn. Vandaag is een spannende dag voor de familie en hopen ze antwoorden te krijgen over de toedracht van de ramp en over de laatste minuten van hun zoon.

Reacties op eindrapport MH17-tragedie
De Onderzoeksraad voor Veiligheid (OVV) presenteert vandaag de onderzoeksresultaten rond de oorzaak van de ramp met de MH17.

De presentatie was in handen van Bas van Werven, Pieter Jan Hagens en Suzanne Bosman. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op dinsdag 13 oktober door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie