Uitzending
EenVandaag - 15-8-2022

15-8-2022

EenVandaag

254 x bekeken | 0 reacties
6
Overheid moet met nationale strategie voor menstruatie-armoede komen, wil Plan International Nederland
Schotland komt met gratis menstruatieproducten, maar wat kan Nederland doen tegen menstruatie-armoede? Volgens Plan International Nederland moet de overheid met een nationale strategie komen, zoals in Oeganda of IndonesiŽ. "Zij erkennen het probleem."

Ondanks droogte op de Veluwe onttrekt kartonfabriek Parenco er jaarlijks miljarden liters grondwater
Karton- en papierfabriek Parenco op de Veluwe is natuurliefhebbers een doorn in het oog. De fabriek haalt jaarlijks miljarden liters grondwater uit de bodem. Door het onttrekken van het water zijn veel beken in de regio drooggevallen. "Het is achterlijk."

En dat terwijl de fabriek naast de Rijn ligt, waar ze ook water vandaan kan halen.

De presentatie was in handen van Pieter Jan Hagens, Suzanne Bosman, Rik van de Westelaken en Roos Moggrť. Deze uitzending van het programma EenVandaag werd uitgezonden op maandag 15 augustus door AVROTROS.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • EenVandaag - Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  Rik van de Westelaken verslaat 25ste editie Canal Parade

  6-8-2022

  De grachten van Amsterdam zijn vandaag het decor van de Canal Parade en presentator Rik van de Westelaken doet daar de hele dag verslag van op NPO 1. Samen met schrijver Splinter Chabot doet Rik vanaf een boot langs de…
  Lees verder
 • EenVandaag - Rutte vs. Wilders terugkijken

  Rutte vs. Wilders terugkijken

  14-3-2017

  VVD-lijsttrekker Mark Rutte en PVV-leider Geert Wilders stonden maandagavond voor de eerste keer deze campagne lijnrecht tegenover elkaar tijdens een tv-debat. Onder leiding van Pieter Jan Hagens debatteerden Rutte en…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten