Uitzending
Een goed begin - Gerja en Rens

Gerja en Rens

Een goed begin

12-4-2008

| 1222 x bekeken | 0 reacties
6
Het is bijna kerst 2007, Gerja ligt tevreden in het kraambed. Na een mooie zwangerschap en een bevalling volgens het boekje, is ze op haar 26e moeder geworden van een gezonde zoon, Jille. Ze voelt zich prima, behalve een beetje hoofdpijn, en is in staat om kraambezoek te ontvangen. Midden in een gesprek met haar bezoek valt Gerja opeens weg en krijgt ze een epileptische aanval. Haar man Rens laat onmiddellijk een ambulance komen en met gillende sirenes wordt ze naar het ziekenhuis gebracht. Daar krijgt ze een CT-en MRI-scan waaruit blijkt dat ze een trombose in haar hoofd heeft. Met spoed wordt ze naar het Academisch Ziekenhuis in Utrecht gebracht. Daar krijgt ze nog meer aanvallen en maakt ze kritieke uren door. Zelf heeft Gerja helemaal niet door hoe slecht ze eraan toe is. Het enige waar ze zich zorgen om maakt is dat ze Jille niet mag vasthouden en borstvoeding geven. Voor Rens is het heel anders. Hij ziet wel hoe slecht het gaat met Gerja en is ontzettend geschrokken van de aanblik op zijn vrouw. Op de gang van het ziekenhuis beleeft hij bange uren. Gaat Gerja dit overleven en wordt ze helemaal de oude? Kan ze zich straks nog alleen redden en voor Jille zorgen?

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Gerja en Rens is uitgezonden op zaterdag 12 april door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee