Uitzending
Een goed begin - Jan en Esther Ekkel-Vorstenbosch

Jan en Esther Ekkel-Vorstenbosch

Een goed begin

15-11-2008

| 1430 x bekeken | 0 reacties
8
Jarenlang hebben Jan en Esther Ekkel hierop gewacht. Eindelijk is het dan zo ver! Ze hebben te horen gekregen dat ze een zoon toegewezen hebben gekregen. Ze mogen hem op komen halen in een kindertehuis in Malawi. Het enige wat ze hebben is een foto en zijn naam: Chimwemwe. We volgen Jan en Esther naar Malawi. We zien hun eerste ontmoeting met de nog stille Thomas Chimwemwe. Onwennig en onwerkelijk, zowel voor Jan en Esther als voor Thomas. De eerste paar weken wonen ze samen op het terrein van het kindertehuis, terwijl ze wachten op de juridische afronding van de adoptieprocedure. Ondertussen brengen ze een emotioneel bezoek aan Thomas' oma, zijn geboortedorp en het graf van zijn moeder. Langzaam maar zeker groeit er een warm gezin met papa, mama en de vrolijke Thomas Chimwemwe!

Deze uitzending van het programma Een goed begin met de titel Jan en Esther Ekkel-Vorstenbosch is uitgezonden op zaterdag 15 november door de EO.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee