Uitzending
Editie NL - Aflevering 7

Aflevering 7

Editie NL

9-1-2019

| 368 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Brand: breekt matras val? -Mug zonder winterstop. -Serie 'You' verheerlijkt stalking. -Zonder vliegtuig naar Bali.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Zonder vliegtuig naar Bali
Hoe belangrijk we het milieu ook vinden, we vliegen met z'n allen toch weer meer dan voorgaande jaren. Een vliegreis is natuurlijk vervuilend, Maar ja, als je wel op vakantie wilt: wat dan? Daisy bewijst dat het ook anders kan. Ze is op een zo groen mogelijke wereldreis.

Serie 'You' verheerlijkt stalking
De Netflixserie 'You' wordt op dit moment veel bekeken, maar hulporganisaties zijn niet blij met de thrillerserie over stalken. De makers zouden stalking namelijk romantiseren door de hoofdpersoon erg sympathiek neer te zetten

Mug zonder winterstop
Er moet serieus werk gemaakt worden van muggenbestrijding. Dat vinden onderzoekers van de Radboud en de Wageningen Universiteit. Op dit moment slaat de molestusmug toe. Hij is al gespot in Den Haag, Breda, Amsterdam en in Gelderland en Overijssel. Deze mug is volgens onderzoekers een gevaarlijke. Hij kan levensbedreigende virussen overbrengen die nu alleen in Zuid-Europa te vinden zijn.

Brand: breekt matras val?
Een vrouw in Rotterdam is vannacht op een bizarre manier gevlucht voor een brand. Toen het appartement van haar buren in lichterlaaie stond, aarzelde ze niet lang. Ze gooide een matras uit haar raam op de twee verdieping. En ze sprong er vervolgens zelf achterna. Maakte ze de goede keuze door te springen?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 7 werd uitgezonden op woensdag 9 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie