Uitzending
Editie NL - Aflevering 9

Aflevering 9

Editie NL

11-1-2019

| 160 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Deze outfit fikt het snelst. -Kind alleen laten. Mag dat? -Doe-het-zelf-bh voor perfecte maat. -Damhert smeer je weg.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Damhert smeer je weg
Om de grote groepen damherten uit Zandvoortse tuinen en bij het spoor weg te houden, smeert Willem leeuwen- en tijgerpoep langs de rails. Geen gek idee, zegt de boswachter, maar of het ook werkt moet nog blijken.

Doe-het-zelf-bh voor perfecte maat
De eerste 3D-geprinte bh's van Nederland zijn dit weekend te koop. Helemaal op maat gemaakt, maar dat kost ook een paar honderd euro. Toch zou het voor veel vrouwen een uitkomst zijn, want een perfect passende bh is lastig te vinden. Daarom naait Francien ze zelf.

Kind alleen laten. Mag dat?
Handhavers in het Gelderse Ermelo hebben een huilende baby gevonden die alleen in een auto achtergelaten was toen de moeder boodschappen ging doen. Online krijgt de vrouw veel kritiek, maar is zij ook strafbaar?

Deze outfit fikt het snelst
Shorttracker Sjinkie Knegt liep brandwonden op toen hij een houtkachel aanstak. Zijn kleren vatten vlam. Dat gebeurt vaker, zegt de Nederlandse Brandwonden Stichting. Dus waarschuwen ze: let erop welke kleren je draagt als je met vuur bezig bent.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 9 werd uitgezonden op vrijdag 11 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie