Uitzending
Editie NL - Aflevering 6

Aflevering 6

Editie NL

9-1-2017

| 184 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Play: sportieve fans
De supporters van ADO Den Haag zijn genomineerd voor de Fifa Fan Award. September vorig jaar gooiden ze honderden knuffels in het vak waar zieke kinderen uit het Sophia Kinderziekenhuis zaten. Concurrenten voor de prijs zijn de fans van Liverpool en Borussia Dortmund

'Was je auto 1x per week'
De Bovag waarschuwt dat moderne auto's regelmatig gewassen moeten worden, anders zouden de sensoren niet werken. Volgens de vereniging, die toevallig ook de autowasbranche vertegenwoordigd, is het zelfs nodig om je auto 1 keer per week te wassen.

Check je borsten op deukjes
De Britse Claire Warner kwam erachter dat ze borstkanker had toen ze een deukje in haar borst liet onderzoeken. Om andere vrouwen allert te maken, deelde ze een foto van haar borst op Facebook. Hij werd 25 duizend keer gedeeld.

Cold-case-kalender
Waar kan je nou beter zijn voor kennis over criminaliteit en de onderwereld, dan in de gevangenis. En die kennis kan goed gebruikt worden, denkt de politie. Daarom is er een cold-case kalender gemaakt, die iedere gevangene in zijn cel krijgt. Met elke week een beschrijving van een nooit opgeloste zaak.

Studenten, stop met 'weeshuistoerisme'
Een bezoek aan een weeshuis staat vaak op het activiteitenprogramma van reisorganisaties bij vakanties in ontwikkelingslanden. En dat klinkt heel nobel, maar het is foute boel, zegt branche-organisatie ANVR.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 6 werd uitgezonden op maandag 9 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie