Uitzending
Editie NL - Aflevering 2

Aflevering 2

Editie NL

3-1-2017

| 221 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: selfie-trend
Een nieuwe trend op het gebied van selfies. In 2017 kun je geen foto's meer van jezelf plaatsen met een duckface, maar tegenwoordig moet je op een of andere manier je hand of vingers op je gezicht plaatsen.

De bingewatch-tips voor 2017
Een nieuw jaar betekent een hoop nieuwe series om te kijken. Maar er valt zo veel te kiezen. Daarom zocht Editie NL met behulp van een paar experts de leukste series voor je uit.

Kantoor uit = telefoon uit
In Frankrijk hebben werknemers per 1 januari officieel het recht om niet bereikbaar te zijn na werktijd. Daarmee zijn ze het eerste land ter wereld die dat invoert. Kunnen we dat in Nederland ook gebruiken?

Mighty Mike, de nieuwe Max?
Michael van Gerwen was in 2016 onverslaanbaar en won gisteravond de wereldtitel in darten. Er wordt steeds maar aandacht gegeven aan de topsport, maar nog niet aan de sportman zelf. Wordt Van Gerwen ooit een echt legende?

Rellen met voorbedachten rade
In Vlissingen wordt gezocht naar 25 jonge mannen die op oudjaarsnacht vernielingen hebben aangericht. De politie zegt dat de rellen niet spontaan waren, maar met voorbedachten rade. Zo maakten de mannen al van tevoren een rondje door de wijk en vernielden bewakingscamera's.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op dinsdag 3 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie