Uitzending
Editie NL - Aflevering 259

Aflevering 259

Editie NL

28-12-2016

| 189 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van Editie NL onder andere:

PLAY: Pen-Pineapple-Apple-Pen!
En van de best bekeken filmpjes op Youtube in Nederland was dit jaar 'Pen-Pineapple-Apple-Pen!' Reden genoeg om eens contact te zoeken met de maker van het filmpje, de Japanse artiest PikoTaro.

De hartige oliebol
Elk jaar staan er weer rijen voor de oliebollenkramen waar ze traditioneel mt of zonder krenten worden verkocht. Maar ook de speciale bollen met heel andere smaken, zoals kreeft, kaas of ham, worden steeds populairder.

De beste weerfoto's van 2016
Elke dag sturen tientallen mensen hun weerfoto's in. Daar zitten vaak pareltjes bij. Daarom heeft Buienradar een verkiezing georganiseerd van d weerfoto van 2016. Vanmorgen gingen we op pad met twee gepassioneerde weerfotografen.

Auto voorziet crash
Zelfrijdende auto's kunnen wel degelijk ongelukken voorkomen. Een Nederlands gezin is op de terugweg van een weekendje weg als de Tesla waarin ze rijden al een ongeluk ziet voordat het gebeurt. Het filmpje ging viral. De bestuurder van de auto, Frank van Doesel, is inmiddels bijgekomen van de schrik.

Terrorist reisde door NL
Terrorist Anis Amri is na de aanslag in Berlijn in Nederland geweest. Veel mensen vragen zich af hoe hij met een wapen zomaar door Nederland kon reizen, zonder dat de inlichtingendienst, of iemand in bijvoorbeeld de bus hem door had.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 259 werd uitgezonden op woensdag 28 december door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie