Uitzending
Editie NL - Aflevering 178

Aflevering 178

Editie NL

5-9-2019

| 44 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Run op saaie sociale huurwoning. -Meer wapens = meer gezag? -Boodschappen zonder babbel. -Van avocado naar EHBO.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Van avocado naar EHBO
Kijk uit met avocado's, want het zijn pittige jongens. Jaarlijks verwonden 8.000 Amerikanen zich bij het snijden ervan, blijkt uit Amerikaans onderzoek. Veel van hen zijn doorgeschoten met hun mes, recht hun hand in. En ook hier zijn er steeds vaker slachtoffers. Daarom een lesje veilig avocado snijden.

Meer wapens = meer gezag?
Agenten wachten volgens korpschef Erik Akerboom met smart op een stroomstootwapen. Volgens Akerboom krijgen agenten met een taser hun gezag weer terug. Is dat zo?

Run op saaie sociale huurwoning
Het lijkt niet zo bijzonder: een huurhuis in Duiven, in de buurt van Arnhem, van 72 vierkante meter, met twee slaapkamers, tuin en zolder. Toch hebben 800 mensen gereageerd. Gekte op de woningmarkt, of is dit normaal tegenwoordig?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 178 werd uitgezonden op donderdag 5 september door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie