Uitzending
Editie NL - Aflevering 167

Aflevering 167

Editie NL

21-8-2019

| 216 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Jos B. terug naar moordplek. -Cremeren is hot. -Spaargeld op aan sneakers. -Steunsok voor sporters effectief? -Het weer: volop zomer!

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Steunstok voor sporters effectief?
De Nederlandse Tennisbond gaat in zee met een nieuwe sokkenproducent. Die leverancier maakt sokken die blessures moeten voorkomen. Ze lijken een beetje op steunkousen maar moeten hipper zijn dan dat. Moeten wij dat ook gaan dragen, of is het onzin?

Spaargeld op aan sneakers
Jongeren besteden soms wel een kwart van hun kledingbudget aan luxe sneakers. Dat blijkt tenminste uit onderzoek van Winkelstraat.nl. Sommige 'rich kids' hebben zelfs ruim 700 euro per paar over.

Jos B. terug naar moordplek
Nederlandse media stappen naar de rechter voor meer openbaarheid in de zaak Nicky Verstappen. Zij zijn vooralsnog niet welkom bij een zogeheten schouw, volgende week dinsdag op de Brunsummerheide en hopen dat met een kort geding wel voor elkaar te krijgen. De hoop is dat met het onderzoek meer inzicht zal worden verkregen in de toedracht van de dood van het jongetje.

Cremeren is hot
Prinses Christina wordt morgen in besloten kring gecremeerd. Ze zal het eerste lid van de koninklijke familie zijn dat wordt gecremeerd. Haar bijzondere laatste wens past in een trend die landelijk gaande is. Steeds meer Nederlanders kiezen namelijk voor een crematie.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 167 werd uitgezonden op woensdag 21 augustus door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie