Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

31-1-2019

| 2101 x bekeken | 0 reacties
7
Afgelopen weekend was Rutger Bregman te gast op het World Economic Forum in Davos. Hij hield een vurige speech en riep de aanwezige rijken en machthebbers op om hun verantwoordelijkheid te nemen. Bernie Sanders tweette erover en de speech vloog de wereld over.

Leonardo da Vinci werd 500 jaar geleden begraven, maar zijn nalatenschap is nog altijd springlevend. Morgenavond komt de eerste aflevering van het programma 'Diederik en da Vinci' op tv. Maker Diederik van Vleuten schuift aan.

Marcel van Roosmalen heeft Theo Janssen jarenlang op de voet gevolgd en schreef er een boek over: 'Op pad met de Dikke Prins'. Beiden zitten aan tafel.

Donderdag 7 februari wordt het tweede album van Jeangu gereleased: Horizon. Vanavond speelt hij alvast zijn nieuwe single: 'Shake Up This Place'.

Antoinnette Scheulderman is de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Antoinnette Scheulderman, Diederik van Vleuten en Theo Janssen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op donderdag 31 januari door BNNVARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie