Uitzending
DWDD - De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

DWDD

20-9-2017

| 781 x bekeken | 0 reacties
6
Jeroen Dijsselbloem
Op het ministerie van Financiën heeft demissionair minister Dijsselbloem vanochtend de rijksbegroting en Miljoenennota voor de laatste keer ondertekend. Vanmiddag bood hij deze Prinsjesdagstukken aan de Tweede Kamer aan. Maar de grote vraag is natuurlijk wat het nog te formeren kabinet voor plannen maakt en wat die precies gaan kosten. Feit is dat de taak van Dijsselbloem er bijna op zit. We blikken vanavond met hem terug op zijn periode als minister van Financiën.

Steenrijk, Straatarm
In het tv-programma ‘Steenrijk, Straatarm’ ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit sociale experiment wordt duidelijk hoe het is om ineens rijk te zijn of juist krap bij kas te zitten. Het programma wordt zeer goed bekeken op SBS6, het trok bijna één miljoen kijkers. In DWDD twee deelnemende gezinnen: de families Kinsbergen en Welsing.

Stef Bos
In ons dertiende seizoen zal het oeuvre van Willem Wilmink door onze uitzendingen vlinderen. Eerder waren onder meer Jacques Klöters en Paul de Munnik te gast. Vanavond een nieuwe ode aan de grootmeester, dit keer met Stef Bos. Hij groeide op met Wilminks werk en gebruikt het zijn hele carrière al als inspiratie.

Tafelheer: Jan Mulder
Jan Mulder is de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Jan Mulder, Jeroen Dijsselbloem en Stef Bos te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD met de titel De Wereld Draait Door werd uitgezonden op woensdag 20 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie