Uitzending
DWDD - 8-12-2014

8-12-2014

DWDD

1437 x bekeken | 0 reacties
7
Gasten in de uitzending van maandag 8 december 2014 zijn: The Common Linnits, Neelie Kroes en Vincent Icke. Muziek is er van Douwe Bob, tafeldame is Claudia de Breij.

Neelie Kroes
Ze is inmiddels 73 jaar maar pensioen komt zeker nog niet voor in het woordenboek van Neelie Kroes. Vandaag heeft Minister Kamp van Economische Zaken bekend gemaakt dat de voormalig Eurocommissaris de aankomende anderhalf jaar voor zijn Ministerie aan de slag gaat. Als ‘Special Envoy’ zal zij proberen de internationale positie van startups in Nederland te versterken en innovatieve buitenlandse startups naar Nederland te halen. Nederland moet zo dé Europese vestigingsplaats voor startups worden. Hoe gaat ze dit doen? We horen het vanavond van Neelie Kroes zelf.

Vincent Icke
Razend enthousiast, klappend, lachend en vol herkenning aanschouwde Vincent Icke 'The Theory of Everything'. Hij stond nog het niet op zijn stoel te springen. De film die gaat over het bestaan van Stephen Hawking geeft een blik op de relatie tussen de beroemde natuurkundige en zijn vrouw. Wat maakt de film zo goed? Vincent Ycke verteld het ons!

Ilse de Lange en JB Meijers
Het was een geweldig jaar voor The Common Linnets. Eerst werden ze tweede op het Eurovisie Songfestival met hun catchy hit 'Calm after the storm', vervolgens werd dit een nummer 1 in meer dan 14 landen, werd hun album goud in Duitsland, platinum in Oostenrijk en driedubbel platinum in Nederland en traden ze vervolgens in heel Europa op met een tour.

In deze uitzending van DWDD waren Claudia de Breij, Ilse DeLange, Neelie Smit-Kroes en Vincent Icke te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 8 december door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!