Uitzending
DWDD - 4-10-2013

4-10-2013

DWDD

1282 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending: o.a. Jaap Stronks en Pieter Derks. Muziek is er van John Legend, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Zijn strijd is gestreden: Sheila Sitalsing, Jan Mulder, Joost Vullings
“Mijn strijd is gestreden, mijn vijanden hebben gewonnen. Maar De strijd gaat door. Het is aan anderen om verder te strijden.” Zo kondigde Henk Krol vanochtend vroeg zijn vertrek aan als volksvertegenwoordiger. Dit na een publicatie in de Volkskrant waarin hij ervan beschuldigd wordt geen pensioenpremies te hebben betaald voor zijn werknemers in de tijd dat hij directeur was van de Gay Krant. Had hij eerder eerlijk moeten zijn? Hebben meer mensen schuld? En het belangrijkste: hoe moet het verder met ‘50 plus’ nu de voorman van zijn voetstuk is gekukeld? We bespreken de man, zijn val en gevolg met Sheila Sitalsing, Jan Mulder en Joost Vullings.

De Week Draait Door 1: Jaap Stronks
We blikken terug op de afgelopen week met:

- Jaap Stronks. Zijn vriendin had haar iPhone laten liggen op een trapje in het Rotterdamse Delfshaven, die werd meegenomen door een 'dief'. Op de telefoon was een app geïnstalleerd waarmee je kunt zien waar de telefoon precies is. Jaap schakelde de politie in en de klopjacht was live via Twitter te volgen. De telefoon werd uiteindelijk nog teruggevonden ook!

De Week Draait Door 2: Einde 'Breaking Bad': Wilson Boldewijn
De populaire serie Breaking Bad, bekroond met zes Emmy Awards, beleefde afgelopen zondag zijn laatste uitzending in de VS. In Nederland wordt het laatste seizoen pas volgend jaar uitgezonden, maar dat is tegenwoordig geen probleem, alle fans hebben de serie al via illegale download bekeken.
De serie handelt over de terminaal zieke Walter White, scheikundeleraar. Hij wil zijn gezin na zijn dood niet berooid achterlaten en besluit om het criminele pad op te gaan. Hij gaat crystal meth produceren én verkopen en krijgt hulp van een voormalige leerling: Jesse.

Zullen de diehard fans kunnen leven zonder hun favoriete serie? Storten ze in een gapend zwart gat? We vragen het aan überfan Wilson Boldewijn.

Muziek: John Legend
John Legend (Ohio 1978) is zanger: vurige R&B en soul, met gospelinvloeden en een vleugje hiphop. In Nederland vooral bekend door zijn hartstochtelijke hit ‘Ordinary People’ van het album ‘Get Lifted’ (2004), geproduceerd door Kanye West.

Hij heeft samengewerkt met onder meer Alicia Keys, The Black Eyed Peas en Jay Z en heeft negen Grammy Awards op zijn naam staan. Begin september kwam alweer zijn vierde soloalbum 'Love in The Future' uit.

In deze uitzending van DWDD waren Jan Mulder, John Legend, Joost Vullings en Wilson Boldewijn te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 4 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!