Uitzending
DWDD - 4-3-2011

4-3-2011

DWDD

3022 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 4 maart zijn: Sjaak van der Tak, Ruth Peetoom, Martijn Vroom, Ton Roerig, Jan de Visser, Ronald Zoutendijk, Arie Boomsma, Jan Kooijman, Cécile Narinx. Muziek is er van Relax en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

In DWDD recordings spelen Nederlandse en of Vlaamse muzikanten een voor hun belangrijk nummer. Vanavond met Roosbeef, die het nummer 'Blue' van Lucinda Williams zal spelen en Tim Knol die het liedje 'You don't miss your water' van William Bell zal vertolken.

In het derde gesprek aan tafel nemen we de afgelopen week door met:

Arie Boomsma
Over 'rebel' Charlie Sheen. De acteur beheerst al tijden het (voornamelijk) Amerikaanse nieuws met zijn vermeend vreemdgaan, zijn verslavingen en de manier waarop hij uit al deze ellende ook nog een slaatje slaat.

Jan Kooijman
Desert Island Discs is als sinds 1942 een rubriek op BBC Radio 4 waarin de gasten 8 muziekstukken mogen laten horen die zij mee zouden nemen naar een onbewoond eiland.

Cécile Narinx
over de grote uitglijder die John Galliano deze week maakte in een filmpje dat iemand maakte waarin hij zich in beschonken toestand uitliet over Hitler en joden. Het filmpje betekende het einde van zijn carrière bij Dior.

Sjaak van der Tak, Ruth Peetoom, Martijn Vroom, Ton Roerig, Jan de Visser, Ronald Zoutendijk
Vandaag werd er bekendgemaakt wie de zes kandidaten zijn voor het voorzitterschap van het CDA. Na wederom een nederlaag tijdens de Provinciale Statenverkiezingen van woensdag 2 maart 2011 wordt de functie van partijvoorzitter nóg belangrijker. Verschillende partijleden lieten zich deze week uit over de te varen koers van het CDA. We heten de zes kandidaten: Sjaak van der Tak, Ruth Peetoom, Martijn Vroom, Ton Roerig, Jan de Visser, Ronald Zoutendijk welkom!

Relax
Relax is opgericht in 1998 door Llewy Is Sel, omdat hij zijn eigen stijl (hiphop) aan het publiek wilde laten horen. Naast Llewy (zang/rap) bestaat de band uit: Satindra Kalpoe (drummer), Metlijn de Graaff (toetsen en accordeon), Bart Janssen (gitaar), Carlos Lake (bas). De muziek van Relax is te bestempelen als een mix van: jazz, hiphop, rock en Balkanfolk. In 2005 kwam hun eerste studio-album...

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en''t Vrije Schaep' volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 4 maart door de VARA. Te gast waren Arie Boomsma, Marc-Marie Huijbregts, Cécile Narinx, Jan de Visser, Jan Kooijman, Ruth Peetoom en Sjaak van der Tak. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten