Uitzending
DWDD - 1-3-2011

1-3-2011

DWDD

2830 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van dinsdag zijn: Jan Kees de Jager, Maurice de Hond, Auke Kok, Robert Kranenborg en Thomas Groot. Muziek: The Medics. Tafeldame: Claudia de Breij.

Jan Kees de Jager & Maurice de Hond
Morgen kiest Nederland de leden voor Provinciale Staten, die op hun beurt de senatoren van de Eerste Kamer kiezen. We blikken vooruit met minister Jan Kees de Jager en Maurice de Hond.

Auke Kok: Holleeder, de jonge jaren.
Auke Kok schreef een boek over de jonge jaren van Willem Holleeder. Kok ging na waar het fout ging met de beruchte crimineel. Holleeder stond te boek als een rustige, vriendelijke jongen, totdat bleek dat hij achter de ontvoering van Heineken zat. Het boek is gebaseerd op talloze gesprekken met klasgenoten, leraren, vrienden, kroegmaten, buren en familieleden.

Robert Kranenborg en Thomas Groot
In december was Robert Kranenborg te gast om de bereiding van een zeer exclusief gerecht te tonen: ‘Lièvre a la royale’ (koninklijke haas). Het eind van het wildseizoen is in zicht, tijd voor een nieuw gerecht: kalfskop in zoutbeslag. Robert Kranenborg komt samen met zijn schoonzoon Thomas Groot, ook topkok, uitleggen hoe het gerecht tot stand komt. Van begin tot eind, dus van slacht tot opdienen. Voor Kranenborg is het belangrijk om te laten zien waar voedsel vandaan komt.

The Medics
Deze rockband bestaat uit vijf jongens (Daniel, Ricardo, Jarl, Jasper en Johan), die sinds 2008 samen muziek maken. De muziekstijl van The Medics wordt ook wel vergeleken met die van de The Strokes, Vampire Weekend en The Killers. De band heeft de afgelopen twee jaar opgetreden met bands als Go Back To The Zoo, Kensington en Rigby.
Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabaretier, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‘De Wereld Draait Door’. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 1 maart door de VARA. Te gast waren Auke Kok, Claudia de Breij, Jan Kees de Jager, Maurice de Hond en Robert Kranenborg. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!