Uitzending
DWDD - 1-3-2011

1-3-2011

DWDD

2175 x bekeken | 0 reacties
8
De gasten in de uitzending van maandag 28 februari zijn o.a.: Boer Frank met Anita, Yvon Jaspers, Henk Bleker, Jolande Sap, Jack de Vries en Jort Kelder. Tafelheer: Jan Mulder.

Jack de Vries, Jort Kelder en Jolande Sap
Woensdag kiest Nederland de leden van de Provinciale Staten. Die leden kiezen op hun beurt weer de senatoren voor de Eerste Kamer. Het kan nu gebeuren dat de oppositie de meerderheid krijgt in de Eerste Kamer, waardoor het kabinet Rutte eigenlijk vleugellam wordt.
Vandaag wordt het EenVandaag Verkiezingsdebat gehouden met Loek Hermans (VVD), Elco Brinkman (CDA), Machiel de Graaf (PVV), Job Cohen (PvdA), Alexander Pechtold (D66) en Emile Roemer (SP). We analyseren het debat en blikken vooruit met Jort Kelder, Jack de Vries en Jolande Sap.

Boer Zoekt Vrouw
Zondagavond was de allerlaatste uitzending van Boer Zoekt Vrouw 2010: de renie, bekeken door bijna 5,2 miljoen Nederlanders. In het vijfde seizoen van het kijkcijferkanon vonden drie van de vijf boeren hun ware liefde. Aan tafel boer Frank, hij vond Anita, een dierenarts in opleiding. Ook boer Gijsbert vond de liefde van zijn leven: Femke. Verder schuift natuurlijk Yvon Jaspers aan en zitten op de bank boeren die wl meededen dit jaar, maar niet gevolgd zijn op tv: boer Gerhard & Myrthe n de drie broers boer Hans (met Inge), boer Gradus (nog alleen), boer Martin (nog alleen).

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 1 maart door de VARA. Te gast waren Henk Bleker, Jack de Vries, Jan Mulder, Jolande Sap, Jort Kelder en Yvon Jaspers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie